tiistai 17. maaliskuuta 2015

Vastaus tiedusteluun

Hei,
kiitos yhteydenotostasi.

Maksamattomista vuokrista on lähetetty haastehakemus asuinpaikkakuntasi käräjäoikeuteen. Haaste voidaan perua, jos erääntyneet vuokrat ja oikeudenkäyntikulut maksetaan vastineajan sisällä ja asukkaalle ei ole annettu varoituksia tai huomautuksia. Vastineaika on 14 päivää haasteen tiedoksisaannista.

Erääntyneitä vuokria ja kuluja on 16.3.2015 yhteensä 3798,17 euroa. Jos uusi vuokra erääntyy ennen kuin haastettu velka on maksettu, tulee myös uusi erääntynyt vuokra maksaa ennen haasteen perumista.

Kun kaikki avoimet saatavat on maksettu, tulee maksajan olla yhteydessä kahden pankkipäivän kuluttua asiakaspalveluumme, jotta haaste voidaan perua. Mikäli velka maksetaan päivää tai kahta päivää ennen vastineajan loppumista tai kuukauden vaihteessa, tulee toimittaa kopio kuitista pdf-muodossa sähköpostitse sekä soittaa perään haasteen perumista varten.

Jos saatavaa ei ole maksettu tai riitautettu vastineajan sisällä, antaa käräjäoikeus asiassa tuomion. Tuomiosta aiheutuu luottohäiriömerkintä. Mikäli erääntyneitä saatavia ei makseta tuomion antamisen jälkeenkään siirtyy tuomio perintätoimiston perittäväksi ja sieltä edelleen ulosottoon mahdollista häätöä ja ulosmittausta varten.

Ystävällisin terveisin
asiakasneuvoja
…............
Kiitos viestistäsi. Kuten jo aiemmin kerroin, minulla itselläni ei mitään mahdollisuutta maksaa kertynyttä vuokravelkaa, mutta tieto toimenpiteistänne on minulle erittäin tärkeä. Välitän nämä tiedot miehelleni, jos tai kun tapaan hänet. Kun käräjäoikeuden päätös aikanaan tulee, pyydän teitä ilmoittamaan siitä myös minulle.
Mukavaa loppuviikkoa
…............
Ikävä kyllä emme voi erikseen ilmoittaa kun käräjäoikeuden päätös tulee, voit toki halutessasi tiedustella asian tilannetta myöhemmin vuokravalvonnasta.

Aurinkoisin terveisin
asiakasneuvoja
............
Asia selvä, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliko jotain sanomista? Rohkeasti vaan, anna tulla....!