perjantai 22. toukokuuta 2015

Vielä kyselyjä

Vuokranantajalle:

Hei!
Jatkan kyselyjäni mieheni vuokraaman asunnon aikataulusta.
Soitin viime viikolla käräjäoikeuteen ja kysyin siellä esillä olleesta häätöasiasta. Sain kuulla, että yksipuolinen häätötuomio oli annettu 5.5.2015 ja asia on sikäli heidän osaltaan loppuun käsitelty. Näin ollen kysynkin teiltä, missä aikataulussa asiat etenevät. Tieto on minulle, kuten olen jo kertonut, ensiarvoisen tärkeä oman asunnonhakuni kannalta. Haluan päästä "pois alta" ja siten olla vaikeuttamatta asioita.
Mieheni ei ole käynytkään kotona yli kahteen kuukauteen, hän ei ole avannut mitään postiaan eikä vastannut puhelimeen soittaessani. Hän ei ole millään tavoin reagoinut tekstiviestikysymyksiini hänen suunnitelmistaan tulevaan häätöön liittyen. Hänen omaisuutensa suhteen on toistaiseksi täysin voimaton tekemään mitään.
Pyydän teitä pikaisesti antamaan minulle edes jonkinlaista aikataulua, jotta voin saattaa omat asiani ja oman asumiseni järjestykseen ja samalla yrittää järjestää mieheni olemista jollain tavalla.
Kiitos ja hyvää helatorstaita!
Ystävällisesti

Hei

Käräjäoikeuden yksipuolinen tuomio on lähetetty perintätoimiston kautta perittäväksi.
Ulosotto määrää muuttopäivän. 
Tässä vielä ulosottoviraston puhelinnumero. Teidän kannattaisi kysyä asian etenemistä ulosottovirastosta.

Meille ei ole vielä tullut ulosottovirastosta ilmoitusta muutto-/täytäntöönpanopäivästä.

Terveisin
....................................................
Perintätoimistolle:

Miehelleni tuli tänään 17.5. teiltä kirje, joka ei näytä tavalliselta karhukirjeeltä. Mieheni ei ole ollut kotona eikä muutenkaan tavoitettavissa maaliskuun alun jälkeen. Kirjeitä hänelle on kerääntynyt noin kymmenen sentin pino, laskuja, perintätoimistojen kirjeitä, vuokranantajalta ja isännöintitoimistolta. Kaikki kirjeet ovat avaamattomia enkä minä voi toisen ihmisen posteja avata. Tiedän, että vuokranantaja on hakenut käräjäoikeudelta häätöä maksamattomien vuokrien takia ja että päätös on tullut 5.5.2015. Koska kuitenkin itse hänen vaimonaan asun samassa osoitteessa, olisi minun asiallista ja erittäin tärkeätä tietää, missä vaiheessa tuleva häätö on. Tämän asunnon vuokrasopimus on mieheni nimissä ja siksi kaikki asiaa koskeva posti tulee vain hänelle. Olen itse hakenut asuntoa muualta ja tarvitsen jonkinlaisen aikataulun nopeuttamaan muuttoani.
Kysynkin nyt, koskeeko tänään saapunut kirje yllämainittua häätöä ja maksamattomien vuokrien perintää? Ja edelleen kysyn, kuinka asia etenee tästä ja millä aikataululla? Ymmärrätte varmaan, että en halua olla sivusta katsomassa operaatiota, vaan tavalla tai toisella hoidan itseni, koirani ja henk.kohtaisen omaisuuteni pois alta.
Pyydän teitä vastaamaan pikaisesti, jotta voin välittää tiedon edelleen liitteeksi asuntohakemukseeni ja muutenkin järjestellä omia asioitani.
Kiitos.

Hei,

kiitos yhteydenotostasi. Asiasta on tehty ulosottovirastoon häätöpyyntö. Pyydämme sinua olemaan yhteydessä ulosottovirastoon asian ja aikataulun selvittämiseksi. Ulosotossa asiat ovat julkista tietoa, joten sinä saat tietoa asiasta sieltä, vaikka vuokrasopimus onkin ollut miehesi nimissä.


Autamme mielellämme asiaan liittyvissä kysymyksissä asiakaspalvelussamme tai voit myös asioida verkossa.

Ystävällisin terveisin,
Asiakaspalvelu
…....................................................

Ulosottovirastolle:

Hei!
Perintätoimistolta saamani neuvon mukaan kysyn teiltä asian X123456 etenemistä ja aikataulua. Asia koskee häätöä mieheni vuokraamasta asunnosta. Olen itsekin kirjoilla tässä osoitteessa ja asun täällä, mutta olen hakenut itselleni omaa asuntoa. Tarvitsen hakemukseni kiireellistämiseksi tietoa siitä, milloin häätö pannaan toimeen ja myös siksi, että järjestelen itseni ja omaisuuteni pois tieltä. Tarvitsen edes alustavan aikataulun ja sen erittäin pikaisesti.
Kiitos!

Hei,

Häätö pannaan täytäntöön n. 3 viikon sisällä jollei mitään lykkäysperusteita ilmene.

Ystävällisin terveisin,

kihlakunnanulosottomies
häradsutmätningsman


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliko jotain sanomista? Rohkeasti vaan, anna tulla....!