keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kirje ystävälle

Hei!
Ikäväkseni palaan asiaan, josta keskustelimme syksyllä puhelimessa. Mieheni tilanne ei ole parantunut yhtään, päin vastoin "mopo on täysin karannut käsistä". Mies ei huolehdi töistään, laskuistaan, mistään velvoitteistaan, ei ilmeisesti edes luottamustehtäviensä hoitamisesta.
Jätin avioerohakemuksen käräjäoikeuteen 2.2. ja nyt mies pakoilee haastemiestä, joten avioero viivästyy. Minulta ovat sekä kärsivällisyys että voimat niin lopussa, että hädin tuskin saan itseni pidettyä pinnalla tässä kaaoksessa.
Nämä asiat eivät suoranaisesti kuulu Sinulle ja hyvin vastenmielisesti käännyn jälleen puoleesi. Sinulla on varmasti tarpeeksi päänvaivaa niin tulevien vaalien kuin kaikkien muidenkin tehtäviesi  kanssa ilman uskollisen soturin toilailuja. Kirjoitan kuitenkin, koska viimeksi kun mieheltä kuulin jotain järjellistä, se oli ylistystä hienosta ystävästä, joka kuuntelee ja ymmärtää. Tiedän, että olet miehelle erittäin tärkeä ihminen ja siksi edelleen elätän toivoa, että joku edes saisi vähän järkeä hänen päähänsä. Minua hän ei kuuntele, pomoaan hän uhkailee ja poikamme ei edes halua puhua isänsä kanssa. Muita ystäviä kyllä löytyy paikallisista juottoloista. En edes pyydä Sinua puuttumaan asiaan, mutta jos haluat tai jaksat tai ehdit tai viitsit, niin tiedät, missä mennään.
Ennustit puhelimessa, että "huonostihan siinä käy" jos jätän hänet. Näin tulee tapahtumaan, toivottavasti hyvin pian, koska minun terveyteni ei enää pitkään kestä. En toivo miehelle mitään pahaa, päin vastoin, toivon hänen saavan sitä apua, mitä hän tarvitsee. Se tarkoittaa todella ammattimaista hoitoa sekä alkoholismiin että masennukseen, joita kumpaakaan hänellä ei muka ole. Ongelmat ovat jonkun muun eli minun syytäni. Huonosti käymistä jatkaa vielä se, että pomonsa kärsivällisyys on myös lopussa eikä miehellä välttämättä ole työpaikkaa kovin pitkään eikä vuokravelan kasaantuessa asuntoakaan. Hieno mies juo itsensä täysin tärviölle, sääli.
Kuten sanoin, en pyydä Sinulta mitään, kerron vain.

Terveisiä perheellesi ja Hauvelille vuh vuh meidän koiruuksiltamme!
Jos haluat jutella, tiedät numeroni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliko jotain sanomista? Rohkeasti vaan, anna tulla....!